คราฟเบียร์

     ภาพถ่าย craft beer เเบบ commercial ของข้าพพระเจ้าได้นำเสนอถึงความสวยงานของเเต่ละเเบรนส์ที่มีอยู่ในไทยว่ามีความเเตกต่าง คราฟเบียร์เป็นสิ่งที่พึ่งเกิดขึ้นมาใหม่ได้ไม่นานประมาณ 10 ปีจึงมีความน่าสนใจในการเอามาถ่ายเพราะมันเป็นผลผลิตโฮมเมดครับซึ่งจะมีข้อเเตกต่างในรูปเเบบของฉลากเเละเฉดสีของน้ำในเเต่ละประเภทที่จะถ่ายใน เทคนิค high key , low key เเละ glassware

     ข้าพเจ้านำเสนอของความสำคัญของงานนี้คืออยากให้ผู้มาเสพผลงานผมรู้จักคราฟเบียร์ในไทยมียี่ห้อที่นิยมเเละมีฉลากของสินค้าที่เเตกต่างกันในเเต่ละเเบรนด์ที่ผู้ผลิตมาว่ามันเเตกต่างหรือสวยงามอย่างไรสีของฉลากเเละสีของน้ำที่อยู่ข้างในครับโดยผ่านการถ่ายภาพเเต่ละเทคนิคหลายๆอย่างในเเต่ละภาพของเราเอง

     The commercial craft beer photos of God’s side present the beauty of the brands available in Thailand as being different. Craft beer is something that has only recently emerged, about 10 years old, so it is interesting to take photos because it is a homemade product, which has differences in Pictures of labels and shades of water in each type that will be taken using high key, low key and glassware techniques . I present the importance of this work, which is that I would like people who come to consume my work to know craft beer in Thailand. There are popular brands and product labels that are different from each brand that the manufacturer says. How different or beautiful is it? The color of the label and the color of the water inside. Through the picture butand many techniques in each of our own images .

35 Jjuthatoot Boonporn